POKE SPECIALS

POKE SPECIALS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 858 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke specials. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 21:55 Het eten is erg duur , weinig en van slecht kwaliteit. Er zat ook helemaal geen saus bij de geleverde gerechten.
18 jun 2022 om 11:16 Het was heerlijk maar we hadden het om 17.30 u besteld en we kregen het na 19.00 uur. Dat was wel echt veel te lang.
16 jun 2022 om 9:07 De poké bowl was heerlijk maar ik had wasabi mayo als sauce besteld maar, in plaats van, heb ik aioli gekregen.
12 jun 2022 om 20:03 De bezorging duurde langer dan gepland door drukte en ziekte, hier werd netjes over gebeld. Als 'excuses' kregen we extra gyoza's, loempiaatjes en extra toppings. Alleen maar lof voor de service én het heerlijke eten!
11 jun 2022 om 7:14 Ik bestel hier altijd mijn poke bowl nooit teleurgesteld geweest altijd super lekker En is altijd heel snel met bezorgen na 15 min had komijn eten al
5 jun 2022 om 14:25 Heerlijk eten weer! Maar ik moest nu echt heel lang wachten tot het werd bezorgd. Gelukkig heeft Poke Specials daarover wel gebeld: het was heel erg druk. Kan het begrijpen op vrijdagmiddag, maar wel jammer.
3 jun 2022 om 18:16 Eten was heerlijk
2 jun 2022 om 20:10 Heerlijk eten en klantvriendelijk zeker een dikke aanrader !!!
1 jun 2022 om 23:56 Lekker snel en betaalbaar.
1 jun 2022 om 22:48 Het eten was niet vers, weinig ingredienten en in vergelijking met eerdere bestellingen waren de twee pokebowls voor ons onder de maat
31 mei 2022 om 22:03 Lekker eten maar de porties zijn VEEL kleiner dan eerst terwijl het nog steeds net zo duur is. Prijs is dus veel te hoog voor wat je krijgt. Erg jammer want dit was onze favoriete poké plek om te bestellen.
29 mei 2022 om 20:16 We kregen helaas onze bestelde sauzen (en eetstokjes) er niet bij, dus we hadden drie droge poke bowls. Ik heb geprobeerd er achteraan te bellen maar kreeg steeds weer de voicemail. De kwaliteit van het eten is verder wel goed.